Να στείλετε μήνυμα

Εφαρμογή για τσάντες

November 10, 2023

τελευταία εταιρεία περί Εφαρμογή για τσάντες

Σήμερα, εκτιμάται ότι το ένα τρίτο των τροφίμων που παράγονται για ανθρώπινη κατανάλωση χάνεται ή σπαταλάται, ισοδύναμο με 1,3 δισεκατομμύρια τόνους τροφίμων κάθε χρόνο,σύμφωνα με την έκθεση Save Food του Οργανισμού Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων ΕθνώνΟι πλαστικές συσκευασίες μπορούν να συμβάλουν στη μείωση των αποβλήτων τροφίμων, προστατεύοντας την ποιότητα και παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής.Εκτός αυτού οι σακούλες είναι μια καλή εναλλακτική λύση για κονσέρβες ή γυάλινες συσκευασίες: έχουν καλύτερο αποτύπωμα άνθρακα με την ίδια απόδοση.

 

Στην Ασία υπάρχει ήδη μια τάση αλλαγής από άκαμπτες σε ευέλικτες συσκευασίες.λόγω των προκλήσεων στη διαχείριση και τη εφοδιαστική.

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΟΥΜΕΝΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΟΙΣΜΟΙ για τις τσάντες:

 

ΠΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΡΗΜΕΝΕΣ

 

Εφαρμογές συσκευασίας τροφίμων για:

Εναλλακτικά τρόφιμα (προμαγειρεμένο ρύζι, σούπες, σάλτσες, έτοιμα γεύματα, κρέας και ψάρι), αποξηραμένα τρόφιμα (ρύζι, αποξηραμένα φρούτα, ξηροί καρποί, δημητριακά, μείγμα κέικ), σνακ, γλυκά, ποτά και τροφή για κατοικίδια ζώα.

 

Υλικά SABIC για τσάντες Εφαρμογές συσκευασίας:

 

Για την επιλογή συγκεκριμένων προϊόντων, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τεχνική ομάδα της SABIC.Μπορείτε να βρείτε περισσότερα σχετικά με τις λύσεις υλικών της SABIC κάνοντας κλικ στην αντίστοιχη σειρά προϊόντων παρακάτω.

 

SUPEERTM Metallocene Linear Low Density Polyethylene (mLLDPE) και COHERETM Metallocene Polyolefin Plastomer (POP)

 

Μεταλλοκένιο ΠΟΛΙΕΘΙΛΕΝΟ

 

Τα υλικά SABIC Metallocene έχουν καλές ιδιότητες σφράγισης σε συνδυασμό με εύκολη επεξεργασία για επεξεργασία φουσκωμένης ταινίας.Το SUPEERTM 7118LE είναι επίσης διαθέσιμο ως πιστοποιημένο ανανεώσιμο υλικό.

 

PS: Τα παραπάνω νέα προέρχονται από την επίσημη ιστοσελίδα της sabic.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Justin
Τηλ.: : 86-13925273675
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)