Bericht versturen

Aanvraag voor zakjes

November 10, 2023

Laatste bedrijfscasus over Aanvraag voor zakjes

Tegenwoordig gaat naar schatting een derde van het voedsel dat voor menselijke consumptie wordt geproduceerd verloren of wordt verspild, wat overeenkomt met 1,3 miljard ton voedsel per jaar.Volgens het rapport Save Food van de Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties. Plastic verpakkingen kunnen helpen voedselverspilling te verminderen door de kwaliteit te beschermen en de houdbaarheid te verlengen.Bovendien zijn zakjes een goed alternatief voor blikjes of glasverpakkingen.: ze hebben een betere koolstofvoetafdruk met dezelfde prestaties.

 

In Azië is er al een veranderende trend van rigide naar flexibele verpakkingen.vanwege de uitdagingen in de verwerking en logistiek.

 

SABIC OPLOSSINGEN VAN POTENTIEEL OFFERENde zakken:

 

Mogelijke toepassingen

 

Toepassingen op voedselverpakkingen voor:

Retorted voedselproducten (voorgekookte rijst, soepen, sauzen, kant-en-klare maaltijden, vlees en vis), gedroogde voedingsmiddelen (rijst, gedroogd fruit, noten, granen, cake mix), snacks, snoepwaren, dranken en diervoeders.

 

SABIC-MATERIALEN VOOR ZAKKEN Verpakkingsmiddelen:

 

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de materialen van SABIC.Meer informatie over SABIC-materialenoplossingen vindt u op de onderstaande productlijn.

 

SUPEERTM Metalloceen lineair polyethyleen met lage dichtheid (mLLDPE) en COHERETM Metalloceen polyolefinplastomeer (POP)

 

metalen polyethyleen

 

SABIC Metalloceenmaterialen hebben goede afdichtingseigenschappen in combinatie met een gemakkelijke verwerking voor de verwerking van geblazen folie.SUPEERTM 7118LE is ook verkrijgbaar als Certified Renewable material.

 

PS: Het bovenstaande nieuws komt van de officiële website van sabic.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Justin
Tel. : 86-13925273675
Resterend aantal tekens(20/3000)