Bericht versturen
aboutus

Bedrijfsprofiel

Het bedrijf

Shenzhen Samtion Chemical Co., Ltd. is gevestigd in Longhua District, Shenzhen, China, dicht bij het transportknooppunt Shenzhen North Railway Station.Het bedrijf bestaat uit een groep van senior teams die zich al lang bezighouden met de verkoop en productie van technische kunststofmaterialen..We hebben ons al vele jaren toegewijd aan het leveren van uitstekende klanten in verschillende industrieën om uitstekende technische kunststoffen en speciale gewijzigde materialen te leveren.

Shenzhen Samtion Chemical Co., Ltd

Shenzhen Samtion Chemical Co., Ltd

Onze klanten

In de afgelopen jaren hebben we de binnenlandse markt diepgaand ontwikkeld en actief buitenlandse markten verkend.000 klanten in verschillende sectoren, met inbegrip van: elektronica en elektrische apparaten, medische industrie, voedingsmiddelen, automobielelektronica, opto-elektronica, nieuwe fotovoltaïsche energie, waterbehandeling, vervoer en andere industrieën.

Shenzhen Samtion Chemical Co., Ltd

Samtion Chemical levert technische kunststoffen en speciale gemodificeerde materialen van SABIC en andere merken.met volledige kwalificaties en een superieure levercapaciteit en prijsvoordelen.

Alle producten hebben MSDS, ROHS, SGS, REACH, FDA, EU, UL, COC / COA certificaten!!

Shenzhen Samtion Chemical Co., Ltd

 

Ons magazijn.

Met een sterk verkoopnetwerk en kracht, hebben we opslagdiensten in Guangzhou, Dongguan, Shenzhen vrijhandelszone,Hong Kong en vier andere plaatsen (conventionele productvoorraad hoger dan 1000 ton)We kunnen klanten voorzien van snelle reactie, professionele service en uitstekende producten!

Shenzhen Samtion Chemical Co., Ltd

Ons voordeel

1. Professionele focus: professioneel ingenieursservice team met meer dan 15 jaar ervaring; bieden een complete reeks oplossingen en diensten van materiaalverkoop, kwaliteitsbeoordeling, vormontwerp,gieten en verwerken.

 

2. Perfecte service: we hebben veel hoogwaardige en uitstekende ondernemingen thuis en in het buitenland bediend en zijn ons goed bewust van de aankoop-, product- en servicebehoeften van klanten;prijsvoordeel, probleemoplossing, enz., bieden wij uitgebreide diensten op basis van de behoeften van de klant in meerdere dimensies.

 

3. Inventarisatieondersteuning: het bedrijf beschikt over overvloedige inventarisatieondersteunende middelen, die zich in Guangzhou, Dongguan, Shenzhen vrijhandelszone en Hong Kong bevinden.Het heeft opslagplaatsen opgezet om goederen op te slaan., met een vaste voorraad van meer dan 1000 ton, die kan voldoen aan de tijdige vraag naar spot-aankoop van de klanten en de betrouwbaarheid en stabiliteit van de leveringsketen van de klant kan garanderen.

 

4. Logistieke distributie: we hebben langdurige en stabiele logistieke partners.We maken efficiënte distributieplannen en leveren hoogwaardige producten op tijd aan klanten..

 

5- Snelheidsvoordeel: alle vragen over offertes worden binnen 24 uur beantwoord en de spotmaterialen worden binnen 48 uur geleverd

 

6- technische ondersteuning bij de selectie van kleine batchtypen: kleine batchorders van ten minste 5 kg worden aanvaard;Het professionele team van ingenieurs kan samenwerken met klanten om materiaal selectie uit te voeren in de vroege fase van de productie, en de desbetreffende materiële aanbevelingen te geven overeenkomstig de productie- en productvereisten van de klant.

 

7. Kwaliteitsborging: onze producten zijn allemaal van bekende fabrikanten. Elke partij materialen heeft verschillende inspectieverslagen en certificaten, waaronder originele fabriekscertificaat, MSDS, ROHS,SGS, bereik, FDA, EU, UL, COC / COA, enz.

 

Geschiedenis

We zijn nog niet sterk, maar we zullen onze klanten tot het einde dienen.

We hopen de meest solide zakenpartner van onze klanten te worden.

We hopen dat de levering van traditionele materialen zal helpen bij de ontwikkeling van de moderne wetenschap en technologie industrie!

Shenzhen Samtion Chemical Co., Ltd

Dienst

Producten en diensten

Samtion Chemical zet de behoeften van de klant centraal, gecombineerd met moderne technologie en de ontwikkeling en iteratieve veranderingen van de consumentenmarkt, om klanten te voorzien van efficiënte,hoge normenMet professionele diensten, innovatieve technologie en snelle reactie bieden wij een verscheidenheid aan aanbestedingen van technische kunststoffen.Productie- en verwerkingstechnologie-adviesdiensten en andere ondersteuning van de toeleveringsketen voor hoogwaardige klanten uit alle lagen van de bevolking over de hele wereld.

 

Bij Samtion Chemical bent u niet alleen bezig met een eenvoudige aankoop van materialen, maar geniet u ook van een volledig scala aan diensten ter ondersteuning van de materialenvoorziening.om een win-win situatie te bereiken in de toekomstige bedrijfswaarde, Samtion Chemical zal u vergezellen om het doel van snelle ontwikkeling te bereiken en uw vertrouwde zakenpartner te worden.

 

Serviceproces

Shenzhen Samtion Chemical Co., Ltd

• Bevestig het verzoek
•Kleur
•Aanvraag
•Typische eigenschappen
•Proefmonsters
•Gratis monsters (exclusief vracht)
•Proefproductie
•Prestatiecontrole
•Businesscommunicatie
•Inkoophoeveelheid
•Prijzen
•betaaltermijn
•Leadtime
•leveren
•Kwaliteitscontrole
•Verpakking
•Verslaggeving over vervoer
•Achterverkoopservice
•Productieconsultancy
Kwaliteitsanalyse
Herverkoopdienst

 

Ons Team

We hebben een team van meer dan 30 mensen, verspreid in Shenzhen en Guangzhou.

Shenzhen Samtion Chemical Co., Ltd

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Justin
Tel. : 86-13925273675
Resterend aantal tekens(20/3000)